Je fiets makkelijk, snel en veilig stallen

Door je fiets te stallen via de ParkMyBike app staat deze de hele dag veilig. De kluizen en stallingen zijn makkelijk in gebruik en vooraf te reserveren.

App downloaden

Download de ParkMyBike App

De ParkMyBike App is gemakkelijk te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

Maak een account aan

In de app maak je eenvoudig een account aan met een e-mailadres en wachtwoord. Vergeet deze niet te bevestigen via de e-mail die je ontvangt.

Voeg je betaalgegevens toe

Bevestig de betaalgegevens bij jouw gemeente of provincie. Daarna kan je meteen aan de slag. Reserveer een kluis en open deze gemakkelijk via de app. De betalingen gaan daarna automatisch

Kluis huren

Reserveer een kluis

Selecteer een locatie en reserveer een kluis. Dit kan gratis tot één uur voordat u de kluis gaat gebruiken.

Huren van een fietskluis

Wanneer je naast de kluis staat, open je deze gemakkelijk via de ParkMyBike App. Zet je fiets erin, steek eventueel de stekker in het oplaadpunt en sluit de kluis handmatig. De huur start automatisch en wanneer je terug komt open je de kluis weer via de app.

Zie live de beschikbaarheid

In de ParkMyBike App kan je altijd live zien hoeveel kluizen er nog beschikbaar zijn en een kluis reserveren. Zo sta je nooit voor een dichte kluis. Daarnaast worden ongebruikte reserveringen automatisch geannuleerd. De kluizen staan er ten slotte om écht gebruikt te worden.

Betalingen & support

Betalen zonder gedoe

Geen op-of omkijken meer naar rekeningen betalen. Maandelijks wordt je factuur betaald via automatische incasso.

Inzicht in gebruik en facturen

In de ParkMyBike App is er een goed overzicht van je gebruik van de fietskluizen. Daarnaast staan hier alle facturen op een rijtje.

Hulp wanneer je het nodig hebt

Via de ParkMyBike App komt u in contact met onze klantenservice als er een probleem zich voordoet. Is er spoed? Dan vind u hier ook een telefoonnummer voor spoedgevallen.

De voordelen op een rijtje

Gemakkelijke toegang

Open en sluit fietskluizen gemakkelijk via onze mobiele app, zonder gedoe met fysieke sleutels.

Veiligheid

Onze beveiligde fietsparkeerplaatsen beschermen je fiets tegen diefstal en beschadiging, waardoor je met een gerust hart kunt reizen.

Flexibiliteit

Reserveer een kluis op voorhand of vind spontaan beschikbare kluizen in de buurt via de app, perfect voor zowel geplande als spontane uitjes.

Betaalbaar

Geniet van competitieve tarieven en verschillende betaalopties, waaronder pay-as-you-go en abonnementen, afgestemd op jouw behoeften en frequentie van gebruik.

Ondersteuning

Snelle en efficiënte klantenservice via de app voor al je vragen of problemen, zodat je altijd hulp bij de hand hebt.

Gebruiksvriendelijke software

Onze software stelt u in staat om moeiteloos te verbinden met fietskluizen via een intuïtieve mobiele app, ontworpen voor eenvoud en gebruiksgemak.

Zo makkelijk is het gebruik van de fietskluizen

De ParkMyBike app wordt iedere dag met veel plezier en gemak gebruikt. Provincie Drenthe laat alvast zien hoe makkelijk het nou echt is. Bekijk de video.

Heb je een probleem met een fietskluis?

Kom in contact met ons support-team, we helpen je zo snel mogelijk