Je fiets makkelijk, snel en veilig stallen

Door je fiets te stallen via de Fietskluizen App staat deze de hele dag veilig. Kluizen zijn makkelijk in gebruik en vooraf te reserveren.

App downloaden

Download de Fietskluizen App

De Fietskluizen App is gemakkelijk te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

Maak een account aan

In de app maak je eenvoudig een account aan met een e-mailadres en wachtwoord. Vergeet deze niet te bevestigen via de e-mail die je ontvangt.

Voeg je betaalgegevens toe

Bevestig de betaalgegevens bij jouw gemeente of provincie. Daarna kan je meteen aan de slag. Reserveer een kluis en open deze gemakkelijk via de app. De betalingen gaan daarna automatisch

Kluis huren

Reserveer een kluis

Selecteer een locatie en reserveer een kluis. Dit kan gratis tot één uur voordat u de kluis gaat gebruiken.

Huren van een fietskluis

Wanneer je naast de kluis staat, open je deze gemakkelijk via de Fietskluizen App. Zet je fiets erin, steek eventueel de stekker in het oplaadpunt en sluit de kluis handmatig. De huur start automatisch en wanneer je terug komt open je de kluis weer via de app.

Zie live de beschikbaarheid

In de Fietskluizen App kan je altijd live zien hoeveel kluizen er nog beschikbaar zijn en een kluis reserveren. Zo sta je nooit voor een dichte kluis. Daarnaast worden ongebruikte reserveringen automatisch geannuleerd. De kluizen staan er ten slotte om écht gebruikt te worden.

Betalingen & support

Betalen zonder gedoe

Geen op-of omkijken meer naar rekeningen betalen. Maandelijks wordt je factuur betaald via automatische incasso.

Inzicht in gebruik en facturen

In de Fietskluizen App is er een goed overzicht van je gebruik van de fietskluizen. Daarnaast staan hier alle facturen op een rijtje.

Hulp wanneer je het nodig hebt

Via de Fietskluizen App komt u in contact met onze klantenservice als er een probleem zich voordoet. Is er spoed? Dan vind u hier ook een telefoonnummer voor spoedgevallen.

Zo makkelijk is het gebruik van de Fietskluizen

De Fietskluizen App wordt iedere dag met veel plezier en gemak gebruikt. Provincie Drenthe laat alvast zien hoe makkelijk het nou echt is.

Meer weten over onze oplossing?

Kom in contact, we bekijken graag samen een optie op maat!