De totaaloplossing voor het slimme fietsparkeren

ParkMyBike maakt het gebruik van fietskluizen en stallingen voor alle betrokken partijen makkelijker. Fietsen stallen, administratie bijhouden en kluizen onderhouden, alles op één plek.

Wat bieden wij u?

  • Fabrikanten van fietsparkeeroplossingen
  • Aanbieders van fietsparkeerplaatsen
  • Fietsers

Onze oplossing integreert naadloos met diverse types van fietskluizen en sloten, waardoor bijna elke fietskluis of stalling met de ParkMyBike app geopend kan worden.

Hardware en sloten

Wij bieden diverse opties voor slotbediening op afstand. Ons ParkMyBike SmartLock is een cilinderslot voor standaard eurocilinders, aangestuurd via Bluetooth en smartphone, werkend op batterij. Voor elektrische sloten bieden we twee hardware controllers: een netgevoede versie die 8 fietskluisdeuren kan bedienen via 3G, en een batterij-gevoede Bluetooth versie. Zie hardware specificaties voor meer details.

We ondersteunen momenteel de volgende sloten: het genoemde ParkMyBike SmartLock en meerdere elektrische sloten (zoals Southco R4-EM-R11-161, Maasland SP00U en Kerong KR-S70). Beschikt u over een ander type slot? Neem dan contact met ons op voor een oplossing op maat.

Software: mobiele app & dashboard

Door onze hardware te integreren in uw parkeeroplossing maakt u het geheel slim. Daarmee biedt u uw klanten de mogelijkheid om de deur te openen met onze mobiele app, zowel door de fietsers (eindgebruikers) en het onderhoudspersoneel.

Heeft u al fietskluizen en/of stallingen? Of overweegt u er één te plaatsen? ParkMyBike biedt een complete, slimme oplossing die administratieve lasten vermindert en operationele efficiëntie verhoogt.

Vereenvoudigd beheer en onderhoud

Ons systeem automatiseert het sleutelbeheer en de facturatie, waardoor het beheer van fietskluizen en stallingen aanzienlijk vereenvoudigd wordt. Met de ParkMyBike app kunnen uw klanten zelf eenvoudig een kluis openen en sluiten, wat de behoefte aan fysiek sleutelbeheer elimineert.

Ondersteuning en monitoring

Het ParkMyBike dashboard biedt real-time monitoring en statistieken, waarmee u effectief de bezettingsgraad en het gebruik van de faciliteiten kunt bijhouden. Onze technische ondersteuning staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen, zodat uw systemen optimaal blijven functioneren.

Betrouwbare hardware Integraties

Ons systeem is compatibel met diverse types sloten en biedt flexibele installatieopties, waaronder een model dat werkt op batterij voor locaties zonder directe stroomvoorziening. Voor locaties met stroom bieden wij een krachtige netgevoede module die tot 8 deuren tegelijk kan bedienen.

Gemakkelijke facturatie en betalingen

ParkMyBike werkt samen met Mollie voor soepele en veilige betalingstransacties. U kunt makkelijk tarieven instellen en beheren via ons dashboard, terwijl uw klanten genieten van het gemak van automatische betalingen en duidelijke facturatie.

Voor fietsers die op zoek zijn naar een gemakkelijke en veilige manier om hun fiets te stallen, biedt ParkMyBike de perfecte oplossing via onze gebruiksvriendelijke mobiele app.

Gemakkelijk toegang tot fietskluizen en stallingen

Met de ParkMyBike app op uw iOS of Android toestel kunt u snel beschikbare fietskluizen en stallingen in uw omgeving vinden en reserveren. Zeg vaarwel tegen het gedoe met fysieke sleutels; onze app stelt u in staat om elke kluis met slechts een paar tikken te openen en te sluiten.

Veilig en betrouwbaar

Uw veiligheid staat voorop. Onze app gebruikt geavanceerde beveiligingstechnieken om ervoor te zorgen dat alleen u toegang heeft tot uw gehuurde kluis. Bovendien kunt u altijd de status van de kluis controleren in de app, zodat u zeker weet dat uw fiets veilig is opgeborgen.

Directe betalingen en transparante facturatie

Geniet van het gemak van automatische betalingen via onze veilige betalingsgateway. De app biedt duidelijke en transparante facturatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt kiezen voor pay-as-you-go betalingen of abonnementen, afhankelijk van uw behoeften.

Ondersteuning binnen handbereik

Heeft u hulp nodig of ondervindt u problemen met een kluis? De ParkMyBike app maakt het gemakkelijk om direct ondersteuning te krijgen. Met één druk op de knop kunt u problemen melden en snel hulp krijgen.

We zijn trots op onze locaties en gebruikers

Het aantal fietskluizen en gebruikers blijft groeien. Sluit je aan op ParkMyBike en help ons in onze missie om kluizen door het hele land te realiseren!

116

Kluizen in Nederland

21

Locaties in Nederland

15.000

Gebruikers

Onze partners

Meer weten over onze oplossing?

Kom in contact, we bekijken graag samen een optie op maat!

FAQ

Voor wie zijn fietskluizen?

Welke sloten ondersteunen jullie?

Waar kunnen de fietskluizen geplaatst worden?