Hardware
Maak uw fietskluis geschikt
voor ons platform

Sluit uw fietskluis aan
met onze hardware module

Uniek in Nederland
Fietskluizen is het enige platform in Nederland dat het mogelijk maakt via smartphone kluizen te reserveren en bedienen.
Geheel mobiel
Doordat de kluizen geheel smart worden bediend hoeven er geen aanvullende bedieningspanelen of sleutels te worden geïnstalleerd. Daardoor zijn de kluizen flexibel te installeren.
Compleet verzorgde dienst
Fietskluizen is meer dan alleen hardware. Wij bieden tevens een complete dienst dat voor de afnemer vanaf dag één meteen klaar voor gebruik is.
API
De in-house ontwikkelde API zorgt ervoor dat de staat van het slot uitgelezen kan worden en vervolgens deze te openen en te sluiten.
Per 4 kluizen
Onze hardware units maken het mogelijk om tot vier kluizen aan te sturen per module. Hierdoor kunt u meteen meerdere kluizen aansluiten.
Eenmalige kosten
Om uw kluizen smart te maken hoeft u alleen de eenmalige kosten van hardware aanschaf te maken. Het abonnement voor de dienst wordt betaald door de afnemer.
Compatibiliteit
Onze software is vrijwel met elke kluis compatibel te maken door onze hardware module daarop te installeren. Zo blijft u vrij in het kiezen voor het type kluis dat voor u geschikt is.
Meerdere fabrikanten
Doordat wij zowel het software als hardware component verzorgen, kunnen kluizen van verschillende fabrikanten worden gebruikt. Zo kunt u zich aan de dienst aansluiten ongeacht de kluis die u wenst te installeren.
Kluis
Mocht u op zoek zijn naar een compleet pakket met een kluis dat naadloos aansluit op de hardware, dan brengen wij u graag in contact met onze vaste partner.

Details

In het onderstaande overzicht vindt u alle
eigenschappen van onze hardware op een rij:

Meerdere kluizen
Met onze hardware sluit je 1 tot 4 kluizen aan op 1 module.
Beheer op afstand
Software updates worden door ons geïnstalleerd op afstand. Hierdoor houden we het systeem eenvoudig veilig en up to date.
GSM Verbinding
Er wordt verbinding gemaakt via het 2G en 3G netwerk.
Efficiënt
De hardware verbruikt zeer weinig energie.
Veilig
De communicatie met de sloten verloopt via beveiligde verbindingen.
Status uitlezen
De status van de hardware en de sloten is op afstand uit te lezen.
Geo-localisatie
Tijdens installatie wordt de locatie van de hardware gecontroleerd zodat we zeker weten dat dit overeenkomt met ons systeem.
Onbeperkt gebruik
Kluizen kunnen onbeperkt geopend worden. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik.
Hoge beschikbaarheid
Door gebruik van redundante systemen is de kluis altijd bereikbaar.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag? Wij helpen
u graag verder met onze hardware module.

Neem contact met ons op