De tijd van het nieuwe mobiliteit-denken is nu

Zorg dat ook uw inwoners hun fiets veilig kunnen stallen. Stimuleer milieuvriendelijker reizen en het gebruik van het openbaar vervoer!

De voordelen op een rijtje

Beheer op afstand

Software updates worden door gemakkelijk geïnstalleerd op afstand. Hierdoor houden we het systeem eenvoudig veilig en up to date.

Veilig

De communicatie met de sloten verloopt via beveiligde verbindingen.

Efficiënt in gebruik

De hardware verbruikt zeer weinig energie

Geo-locatie

Tijdens installatie wordt de locatie van de hardware gecontroleerd zodat we zeker weten dat dit overeenkomt met ons systeem.

1 module voor 8 kluizen

Met onze hardware sluit je 1 tot 8 kluizen aan op 1 module.

Gebruiksvriendelijke software

Fietskluizen bedient heel veel verschillende type gebruikers via de app en het web dashboard. Voor de gebruikers van de kluizen en de onderhoudmonteurs is er één app en voor de administratieve medewerkers bieden wij het web-dashboard aan.

Een slimme mobiliteitsoplossing is ook duurzamer

Met Fietskluizen dragen we bij aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Door een veilige fietskluis aan te bieden, motiveren we mensen om met de fiets naar het openbaar vervoer komen. Zo wordt het gebruik van het openbaar vervoer gestimuleerd en makkelijker gemaakt. Met Fietskluizen maken we milieuvriendelijk reizen aantrekkelijker.

Zo makkelijk is het gebruik van de Fietskluizen

De Fietskluizen App wordt iedere dag met veel plezier en gemak gebruikt. Provincie Drenthe laat alvast zien hoe makkelijk het nou echt is.

Meer weten over onze oplossing?

Kom in contact, we bekijken graag samen een optie op maat!