De ontbrekende schakel

Bent u producent van fietskluizen of heeft u ergens fietskluizen staan? En wilt u deze slim maken? Door de combinatie van onze hardware module en Fietskluizen App, kunnen uw fietskluizen nog makkelijker worden gebruikt en beheerd.

Onze hardware module is flexibel inzetbaar en past op verschillende soorten sloten. Daarnaast leveren wij ook oplossingen op maat, passend bij uw fietskluizen.

Fietskluizen; maar dan slim

Maakt u fietskluizen en wilt u deze graag op afstand kunnen beheren? Via onze hardware module en software heeft u een goed overzicht van alle kluizen, het gebruik en het onderhoud.

Onze hardware module is flexibel inzetbaar en past op verschillende soorten sloten. Daarnaast leveren wij ook oplossingen op maat, passend bij uw fietskluizen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Deze sloten ondersteunen wij

  • Southco R4-EM-R11-161
  • Maasland SP00U
  • Kerong KR-S70

Ons startschot in de fietskluizen-markt was met dit Southco slot. Een hoogwaardig zinken slot dat uitstekend wordt ondersteund.

Push-to-Close Latch

De Southco R4-EM-R11-161 is een Electronic Rotary Push-to-Close Latch slot. Hierbij valt het slot dicht zodra het deel van de deur in het slot wordt geduwd.

Specificaties

Het slot is voorzien van een Auto-Relock en een sensor om uit te lezen of het slot gesloten is. Het is gemaakt van roestvrij staal en zink en is afgewerkt met een chromen behuizing.

Het Maasland SP00U slot is kleiner dan de andere sloten en daardoor ideaal voor kluizen en stallingen met minder vrije ruimte. Ideaal te gebruiken voor automatische deuren omdat het universeel toepasbaar is op links- of rechtsom draaiende deuren.

Radiaal slot

De uitsparing voor het slot hoeft minimaal te zijn. Het is een elektrische deuropener met een 2,5mm verstelbare schootvanger die in de eigen behuizing draait. Daarnaast is de totale behuizing maar 16mm breed.

Specificaties

Het roestvrij stalen slot is voorzien van roestrij stalen bevestigingsschroeven. Het slot is ook voorzien van een dagschoot signalering om uit te lezen of het slot geopend of gesloten is.

Het Kerong KR-S70 slot heeft veel weg van het Southco slot, waardoor wij hiervoor ondersteuning kunnen garanderen.

Push-to-Close

Dit is een Push-to-Close slot dat elektronisch wordt geopend. Daarmee wordt het slot dus gesloten wanneer het deel wat aan de deur zit in de behuizing wordt geduwd.

Specificaties

Het slot is IP65 waterproof van roestvrij staal en zink, afgewerkt met een mat chromen behuizing. Daarbij voorzien van een sensor om te kunnen zien of het slot dicht is

Beheer van de hardware

Het beheer van de hardware module kan volledig op afstand. Zolang deze is aangesloten op het lichtnet kan deze via 2G, 3G en 4G worden gemonitord. Hierdoor kunnen updates, verbeteringen en eventuele probleemoplossingen snel worden uitgevoerd en ondervangen.

Doordat de hardware module volledig op afstand kan worden beheerd, zijn defecten nog sneller op te lossen en wordt de veiligheid voor gebruikers gegarandeerd.

Over de hardware

Poorten8 Poorten beschikbaar voor sloten
Voeding12-24v voeding
1 Ampère
Dimensies200mm Lengte x 120mm Breedte x 75mm Diepte
AntennaInbegrepen, standaard extern op de kluis geïnstalleerd.
Mogelijkheid tot intern op de kluis installeren, mits genoeg ontvangst
ConnectiviteitCellular verbinding met alle providers via 2G/3G/4G
Bereik binnen Europa

App voor consumenten

Fietskluizen App

De app is beschikbaar op Android en Apple mobiele telefoons. Hij is eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk.

Snel en makkelijk te gebruiken

Heb jij een fietsenstalling nodig? Geen probleem! Onze app maakt het makkelijk om elke fietskluis bij jou in de buurt te vinden en te gebruiken, waar je ook bent

Betalen zonder gedoe

Omdat we weten dat je het druk hebt, hebben we het huren van een fietskluis zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Betalen kan dan ook snel, veilig en zonder gedoe. Heb je toch vragen? Via de Fietskluizen App kom je gemakkelijk met ons in contact zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

App voor onderhoud

Zelfde app, ander type account

Als beheerder kunt u gemakkelijk de fietskluizen vanuit een mobiel apparaat beheren door de meegeleverde onderhoudsapp. Hier is geen extra app-download voor nodig. Log gemakkelijk in op de Fietskluizen App met een speciaal account voor onderhoud en krijg toegang tot alle functionaliteiten voor onderhoudsmedewerkers.

Snel en makkelijk te gebruiken

Onze oplossing voor onderhoudsbeheer is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met de Fietskluizen App voor onderhoud kunt u altijd de status van uw fietskluizen controleren.

In de app kunt u onder andere zien of een kluis open of dicht is, of er een fiets in de kluis staat en of er onderhoud nodig is - daarvoor hoeft u dus niet eens op locatie te zijn!

Dashboard voor administratie

Dashboard voor computers & tablets

Als beheerder bent u altijd op zoek naar manieren om uw werk makkelijker te maken. Daarom hebben wij het Fietskluizen dashboard gebouwd. Via het dashboard kunt u problemen op afstand opsporen en oplossen. Zowel problemen bij de kluis als de status van reserveringen en betalingen.

In het dashboard kunt u onder andere al uw kluizen op verschillende locaties zien, de kluizen openen en sluiten, en meldingen ontvangen. U kunt in één oogopslag zien hoe elke kluis functioneert en zo uw onderhoudsteams aansturen waar nodig.

Administratie in een handomdraai

Al uw fietskluizen verbonden met één centrale hub. Makkelijk de status inzien, meldingen ontvangen en onderhoud verzorgen. Eén overzicht van de staat van al uw fietskluizen, altijd bij de hand.

Ondersteuning door heel Europa

Altijd dichtbij met onze oplossing, waar u of de fietskluizen ook zijn.

Of u nou kluizen heeft door heel Europa. Of zelf welverdiend op het strand ligt. Door het dashboard en de onderhoudsapp heeft u het beheer altijd bij de hand. Onze combinatie van de hardware module en de software maakt het mogelijk om fietskluizen door heel Europa te beheren.

Meer weten over onze oplossing?

Kom in contact, we bekijken graag samen een optie op maat!