ParkMyBike SmartLock

Eenvoudig, veilig en slim

Maak kennis met een nieuwe slimme sleutel. Onze universele ParkMyBike SmartLock, aangedreven door EVVA-technologie, biedt je de vrijheid en veiligheid die je nodig hebt in de hedendaagse mobiele wereld.

Features

Bluetooth® verbinding

Biedt een sleutelloze toegangsoplossing via onze ParkMyBike app, waarmee de eindgebruiker eenvoudig toegang krijgt tot stallingen of kluizen.

Langdurige batterij

Dankzij de energiezuinige technologie gaat de batterij lang mee, zo verminderen we het onderhoud en verhogen we de betrouwbaarheid van uw parkeerfaciliteiten.

Onafhankelijk van internet

Betrouwbare toegang zonder de noodzaak van een internetverbinding, ideaal voor locaties met beperkte connectiviteit. Alleen de telefoon van de eindgebruiker heeft een verbinding nodig met het internet.

Universele toepasbaarheid

Ontworpen om naadloos te passen op elke standaard eurocilinder, waardoor het de ideale keuze is voor vrijwel elke fietskluis of -stalling.

Maximale veiligheid

Elimineer het risico van verloren of gekopieerde sleutels met een veilige, digitale toegangsoplossing. De toegang en verbinding is beveiligd met de hoogste en slimste beveiligingsstandaarden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik als fabrikant de ParkMyBike SmartLock integreren in mijn bestaande productlijn?

Hoe werkt de SmartLock samen met het ParkMyBike-platform voor een gestroomlijnde ervaring?

Meer weten over onze oplossing?

Kom in contact, we bekijken graag samen een optie op maat!